EXPOSITORSAlex Tomas

Els expositors son botigues vintage, dissenyadors, botigues second hand i negocis a fins a la tendència com restauradors i col·leccionistes i paradetes de cup cakes. Hi ha diverses àrees d’exposició i diverses opcions d’espais i ubicació:

EXPOSICIÓ I VENDA :

A l’àrea central de Encants Barcelona, on normalment té lloc la subhasta, serà el lloc on els expositors, en obertura extraordinària  podran exposar, vendre e intercanviar els seus articles. Aquest festival és fruit de la sinergia entre Events Barcelona, Mediatwitts, Institut de Mercats, Encants de Barcelona i Ajuntament de Barcelona. Tota aquesta maquinària en conjunt farà que el Festival Vintage in Barcelona, sigui un aparador per als expositors, davant de mes de 40.000 visitants previstos per dia.

DESFILADES:

Una oportunitat de ser vist. Dissenyadors d’estil retro / romàntic / vintage o pin up podran presentar les seves col·leccions i ser vistos pels visitants que assisteixin al festival. Una oportunitat per donar a conèixer als nous talents d’una tendència en auge.

MÚSICA EN DIRECTE I DJ:

Vintage in Barcelona no podria ser un festival sense música i per això comptem amb tot un llistat de DJ’s oldies i una serie d’ actuacions en directe a un escenari dintre del mercat i un altre a la zona picnic exterior.

EL VILLAGE: RETRO FOOD

Un espai a l’aire lliure i de trobada de col·lectius amb autèntic streetstyle Vintage, a més d’una zona on menjar i veure amb caravanes, food trucks i parades d’alimentació un espai obert a tothom i on tothom pot participar. El village estarà ubicat al carrer Casp, entre Castillejos i Av. Meridiana i anirà acompanyat de les millors actuacions musicals.
El mercat estarà obert al públic amb totes les seves parades fixes, i apleguen 50.000 mil visitants en obertura extraordinària els diumenges.
Més informació ?